Untitled
14 jul 2012
week 32: 05 t/m 11 juli

Op 05, 06 en 11 juli zijn we samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle geweest.
Op 07 juli hebben Mark en ik geklust. Bas is ’s ochtends mee naar het nieuwe huis geweest en ’s middags is hij een paar uur bij oma Van Mierlo geweest, zodat we door konden werken.
Bas is op 08 juli bij tante Maartje, oom Tom en Eline geweest terwijl Mark en ik aan het klussen waren. Hij heeft met oom Tom naar Formule 1 gekeken en met Eline op de liedjes van K3 gedanst. Toen we Bas op gingen halen, hebben we samen frietjes gegeten.
Op 10 juli heeft Mark thuis gewerkt. ’s Middags ben ik met Lieke en Julian een stuk gaan wandelen.
Deze week was de stukadoor in ons huis aan het werk en Bas en ik zijn iedere dag even gaan kijken hoe het ging. Meestal gingen we te voet, maar we zijn ook een paar keer met de draagzak naar de auto gewandeld en met de auto naar het nieuwe huis gegaan. De stukadoor is bijna klaar.
Bas heeft een paar keer op zijn buik gedraaid deze week. Hij is erg beweeglijk; als hij wat in zijn handen heeft, ligt hij er flink mee te zwaaien en zijn beentjes liggen geen moment stil. Hij draait alleen niet zo vaak van buik naar rug of andersom. Wel draait hij regelmatig om zijn lengteas. In bed legden we hem in een slaapzak, omdat hij zich anders met zijn hakjes zover omhoog werkt dat hij met zijn hoofd tegen het hoofdeind komt te liggen, maar deze week is het hem gelukt om met slaapzak en al achterstevoren in bed te gaan liggen. Ook ligt hij regelmatig dwars in bed met zijn hoofd aan de ene kant tegen de spijlen en met zijn beentjes aan de andere kant tussen de spijlen door.
Behalve de broodkorstjes waar we vorige week mee begonnen zijn, heeft Bas deze week ook boterhammen gehad. Eerst met een dun laagje margarine, later ook met appelstroop of jam. Hij vindt het wel lekker, maar kan het niet altijd even goed weg krijgen, dan blijft het brood aan zijn verhemelte plakken. Als hij tijdens het eten af en toe wat water drinkt, gaat het beter.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative